Kosten besparen op uw verhuizing?

Bespaar tips voor je verhuizing

  

Hoe je op je verhuizing kunt besparen
Tips voor een goede voorbereiding

 1. Begin  op tijd met de voorbereiding van je verhuizing
  Verhuizen doe je niet dagelijks. Een goede en tijdige voorbereiding is heel belangrijk voor een vlotte verhuizing zonder stress. Begin tijdig met de nodige voorbereidingen.

  Gebruik onze handige checklist om ervoor te zorgen dat je alle belangrijke zaken op tijd regelt. Inventariseer verder tijdig welk gedeelte van de verhuizing je zelf gaat uitvoeren en voor welk deel je een verhuis bedrijf gaat inschakelen.
   
   
 2. Vergelijk verhuisbedrijven en vraag offertes aan
  De tarieven en diensten van verhuisbedrijven lopen nogal uiteen. Maak een wel overwogen keuze en vergelijk prijzen en diensten van meerdere verhuisbedrijven. Vind makkelijk een verhuisbedrijf dat bij je wensen en budget aansluit.

  Vraag offertes aan via verhuis.net
   
 3. Doe zo veel mogelijk zelf
  Pak zoveel mogelijk zelf in. Begin hier tijdig mee. Inpakken kost al snel meer tijd dan je zou denken. Zorg voor goed inpakmateriaal, zoals goede stevige verhuisdozen, stickers etc. Voor goed materiaal kan je terecht bij je verhuisbedrijf.
   
  Het demonteren van grote meubelen kan je ook makkelijk zelf doen. Bewaar losse onderdelen als schroeven, moeren sleutels en dergelijke goed in bijvoorbeeld een envelop. Vindt je demonteren lastig of heb je hier geen tijd voor, dan kan je dat ook overlaten aan het verhuisbedrijf. Uiteraard zijn hier extra kosten aan verbonden.
   
 4. Laat je helpen door vrienden en familie
  Met de hulp van vrienden en familie komt je al snel een heel eind. Laat hun helpen met inpakken en sjouwen. Dit zal je een hoop tijd besparen.

Verhuistips voor de verhuizing zelf - Na het invullen van bergen papierwerk is het dan zover: je gaat eindelijk verhuizen! Ook hier moet je uiteraard weer veel voor regelen. Wij helpen je hierbij graag op weg met onze Verhuis checklist. Makkelijk en vlot verhuizen, zo moeilijk is het niet

Download nu de checklist.